miercuri, 24 martie 2010

Deteriorarea DN 76 Oradea - Deva

INTERPELARE

Adresată Ministerului Transportului şi Infrastructurii
Domnului ministru Radu Berceanu
De către dl. senator CORNEL POPA
Circumscripţia electorală: nr. 5 Bihor
Grup Parlamentar: P.N.L.
Şedinţa Senatului din data de: 22.03.2010

Obiectul şi motivarea interpelării: Deteriorarea DN 76 Oradea - Deva



Domnule ministru,

În data de 7.09.2009, v-am adresat o interpelare, prin care vă solicitam lămuriri cu privire la intențiile de reabilitare a drumului naţional 76 Oradea – Deva.
În răspunsul dvs, cu nr. 6380/DRP/29.09.2009, ne-ați comunicat că acest drum se află pe lista celor programate pentru reabilitare și ne-ați prezentat un grafic pe tronsoane.
Din păcate, au trecut aproape șase luni de atunci și situația din teren nu s-a schimbat deloc în bine. Dimpotrivă, gropile s-au înmulțit atât de mult, încât circulația pe DN 76 Oradea-Deva este o adevărată aventură off-road.
Ca urmare, mă văd nevoit să revin și să vă cer răspunsuri la următoarele întrebări:
1. Ce date ați prevăzut pentru începerea efectivă a lucrărilor de reabilitare în teren a celor patru tronsoane ale DN 76 Oradea – Deva?
2. Ce date ați prevăzut pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare în teren a celor patru tronsoane ale DN 76 Oradea – Deva?
3. În ce stadiu sunt formalităţile pentru reabilitarea Sectorului de drum Deva (Șoimuș) – Vârfurile și când vor începe efectiv lucrările în teren?
4. În ce stadiu sunt formalităţile pentru reabilitarea Sectorului de drum Vârfurile - Ștei și când vor începe efectiv lucrările în teren?
5. În ce stadiu sunt formalităţile pentru reabilitarea Sectorului de drum Ștei – Beiuș și când vor începe efectiv lucrările în teren?
6. În ce stadiu sunt formalităţile pentru reabilitarea Sectorului de drum Beiuș – Oradea și când vor începe efectiv lucrările în teren?

Solicit răspuns scris şi oral.
Vă mulţumesc!

Senator Cornel Popa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu